BLOG

Заступник Міністра освіти і науки України Олексій ШКУРАТОВ завітав до «Ulab»

23 грудня заступник Міністра освіти і науки України з питань європейської інтеграції Олексій Шкуратов та перший заступник голови Сумської облдержадміністрації Тарас Савченко відвідали Сумський державний університет. Під час зустрічі відбулась презентація наукових досягнень університету, а саме у напрямку державної атестації.

У рамках візиту делегація також відвідала науково-дослідницьку лабораторію університету «Ulab». Олексій Шкуратов і Тарас Савченко ознайомилися із науковими розробками, що створює лабораторія для покращення якості навчальних програм: додатки доповненої та віртуальної реальності, програми, побудовані на платформі Unity 3, віртуальні тренажери, навчальні симулятори, підручники тощо.

Також Олексій Шкуратов зазначив: «Сумський державний університет віддалений від столиці, але навіть за якістю студентських робіт ми бачимо, що СумДУ – перший, а це означає, що ви маєте інші переваги, які дозволяють отримувати високий результат. Передусім, це – команда. Тут дійсно працюють кваліфіковані фахівці, які під керівництвом ректора та проректорів сумлінно і якісно виконують свою роботу».